Selectează o Pagină
TEAM Pagina Cursului

Tehnici Eficace de Agile Management

Curs online de facilitarea echipelor

Cum să facilitezi echipe care să obțină rezultate performante? De fiecare dată!

Cum ne-a venit ideea acestui curs?

– ”Cum pot ajunge și eu Coach de Echipă?”, m-a întrebat (pe mine, Marian) în luna Mai 2020 una dintre participantele la cursul de ”specialist în activitatea de coaching” pe care îl predau la Universitatea Româno-Americană.

Era modulul 6 al cursului la care participa și Monica, una dintre primele absolvente ale cursului Magic Coaching și Agile Coach certificat ICP-ACC. Noi doi discutam de aproape un an posibilitatea unei colaborării însă până atunci nu găsisem un catalizator suficient de puternic să ne motiveze să ”ne punem pe treabă”.

– ”Și pe mine mă interesează, a urmat replica unui alt cursant, Director IT&C la o multinațională, unul dintre cei mai vechi clienți de coaching cu care lucrez, permanent în căutarea obținerii a maxim de productivitate personală și a echipelor cu care lucrează.

Acesta a fost începutul.

Ce a urmat … citești acum pe această pagină și poți descoperi în timpul cursului. Am lucrat împreună cu Monica la acest curs folosind numai principiile din metodologia Agile și Team Coaching pe care amândoi le cunoșteam foarte bine.

Am produs ”incremental” și ”iterativ” tot ceea ce vezi, în spirit Agile. Vei găsi în acest curs numai aspectele teoretice și practice pe care le-am considerat esențiale pentru orice viitor practicant, cele care chiar pot face diferența dintre ”ordinar” și ”extraordinar”.

PS: Participarea la acest curs nu ”te certifică” în vreun fel dar îți setează mentalitatea și îți dezvoltă abilitățile necesare pentru a putea demonstra oricui te pune la încercare că ești capabil(ă) să produci rezultate pe care puțini ”certificați” din piața de coaching de echipă din Romania le pot obține.

Garantăm pentru asta!

Marian & Monica

Pentru cine este cursul?

După terminarea mandatului ca președinte al Statelor Unite, Dwight D. Eisenhower a spus: „În pregătirea pentru luptă, am descoperit întotdeauna că planurile sunt inutile, dar planificarea este indispensabilă”.

Proiectele de echipă, la fel ca majoritatea luptelor, sunt lucruri imprevizibile care necesită o abordare empirică, cum ar fi metodologiile Agile și Coachingul.

Acest curs este pentru tine dacă ești interesat(ă) de dobândirea de abilități practice de facilitare a interacțiunilor dintre membrii unei echipe care-și propune să producă rezultate într-un timp mai scurt, cu un efort mai mic și într-o atmosferă care respectă diferențele dintre oameni.

În acest curs am folosit numele generic de ”Facilitator” pentru persoana care își asumă rolul de a-și schimba modul ”obișnuit” de lucru precum și pe al echipei cu care lucrează.

Conform Asociației Internaționale a Facilitatorilor, cele 6 competențe de bază ale unui facilitator profesionist sunt:

 1. Crearea unei relații colaborative cu clienții
 2. Planificarea adecvată a proceselor de interacțiune ale grupului
 3. Crearea și susținerea unui mediu de lucru participativ
 4. Ghidarea grupului spre obținerea de rezultate adecvate și utile acestuia
 5. Dobândirea și actualizarea cunoștințelor profesionale
 6. Exprimarea unei atitudini profesionale pozitive

Mai multe detalii puteți citi aici >>> AICI <<<

Acest curs nu este pentru:

 • persoanele care nu-și doresc să interacționeze sau să contribuie cu propriile cunoștințe și opinii la dezvoltarea colegilor de curs
 • cei care consideră că participarea la un curs este suficientă pentru ”a învăța” și că practicarea abilităților teoretice dobândite la curs „este inutilă”
 • cine își dorește doar o diplomă care ”dă bine în CV” sau este ”solicitată și recunoscută” de reprezentanții departamentelor de Resurse Umane în vederea angajării pe vreun post

Să nu spui că nu te-am avertizat 🙂

Cine își poate asuma rolul de Facilitator de echipe?

 • Un Coach profesionist care vrea să își extindă competențele către coachingul de echipă ca să-și crească veniturile oferind acest serviciu către companii
 • Un Manager de Proiect care dorește să deprindă abilitatea de a lucra în condiții de incertitudine
 • Un Scrum Master interesat să medieze conflictele din echipă, să scurteze timpul de luare a deciziilor și să-și crească influența în relațiile cu persoanele cu autoritate din companie
 • Un Manager sătul de ședințe lungi în care subordonații sunt dezinteresați și nu se implică în luarea deciziilor iar minutele nu sunt făcute de nimeni sau sunt (de cele mai multe ori) inutile
 • Un Antreprenor copleșit de multitudinea de activități și decizii pe care e nevoit să le ia datorită creșterii organizației pe care a creat-o sau a schimbărilor dese pe care le solicită clienții săi și care are nevoie de dezvoltarea abilităților de leadership personale și a oamenilor pe care îi conduce
 • Orice persoană care este pusă într-o situație de a coordona activitatea unor oameni care își propun să colaboreze pentru a obține un rezultat benefic atât grupului cât și fiecărui membru în parte
Ce vei știi să faci la finalul cursului?

Am organizat informația cursului în 7 module de câte 3 ore fiecare. Ne-am concentrat atenția pe mai puține subiecte pe modul pentru a permite acumularea ușoară a conceptelor și tehnicilor prezentate.

Ce vei învăța teoretic și mai ales practic din fiecare modul?

Modulul 1
 • Cum să-ți definești rolul de Facilitator și să-l negociezi atât cu superiorii ierarhici cât și cu echipa cu care vei lucra – ce face și ce nu face un Facilitator?
 • Care sunt cele 9 roluri ale unui Agile Coach profesionist – cum identifici asemănările cu un Facilitator și ce altceva mai face un Agile Coach?

Concepte teoretice și cuvinte cheie: etape de formare ale unei echipe productive, rolul social, contractare și re-contractare, contractare trilaterală

Modulul 2
 • Ce este metodologia și care sunt principiile Agile, Scrum și Kanban – care sunt diferențele și avantajele majore dintre Agile și metodologia clasică (waterfall) de Project Management precum și dintre Scrum și Kanban?
 • Care sunt rolurile tipice și responsabilitățile fiecăruia în proiectele și organizațiile Agile – cum se poate trece mai ”ușor” de la waterfall la Agile?

Concepte teoretice și cuvinte cheie: ritualuri, backlog, backlog grooming, sprint, sprint planning & review, retrospectivă, Product Owner, Scrum Master

Modulul 3
 • Care este principala tehnică de facilitare, când și cum poți să o folosești cu impact maxim?
 • Cum să introduci noțiunea de valori și norme în echipa pe care o vei facilita și să capeți sprijinul membrilor de a le respecta?
 • Cum să agreezi împreună cu echipa un mod de luare al deciziilor în care toți membrii să se simtă valoroși și implicați?

Concepte teoretice și cuvinte cheie: procesul de învățare la adulți, granițe psihologice, valori, norme, vot participativ vs. vot democratic

Modulul 4
 • Cum să-ți structurezi mesajele astfel încât să facilitezi întelegerea lor de către toți participanții la orice întâlnire – ce e nevoie să faci înaintea, în timpul și după ședință?
 • Cum poți defini și măsura nivelul de productivitate al unei echipe – care sunt criteriile de succes ale unei ședințe de echipă productivă?
 • Care sunt rolurile critice care asigură creșterea productivității unei echipe – cine altcineva te poate ajuta la succesul întâlnirii și cum anume?

Concepte teoretice și cuvinte cheie: stiluri de învățare ale adulților, productivitate, eficacitate, eficiență, criterii de succes și de progres, secretarul și time-keeperul ședinței

Modulul 5
 • Cum să facilitezi ”livrabilele” pentru echipă sau membrii acestora – care sunt criteriile de bună formă ale stabilirii obiectivelor (în general)?
 • Ce este un obiectiv MVP (Minimum Viable Product) – cum facilitezi estimarea ”complexității” și ”priorității” unui astfel de obiectiv (în particular)?

Concepte teoretice și cuvinte cheie: obiective SMARTER, diagrama ”impact efort”, șirul lui Fibbonaci, Poker Planning, chunking down iterativ si incremental

Modulul 6
 • Cum să facilitezi acordarea de sprijin de la echipa coechipierilor sau liderilor într-un mod ce încurajează comunicarea, inovația și angajamentul fără ca aceștia să-și piardă credibilitatea sau autoritatea?
 • Cum să planifici intervenții de soluționarea a conflictelor dintre membrii echipei sau dintre echipă și alți actori organizaționali – care sunt aspectele pozitive ale conflictelor?

Concepte teoretice și cuvinte cheie: dialog vs. discuție, niveluri de conflict, conversații dificile

Modulul 7
 • Cum să facilitezi introspecția membrilor echipei în ședințele retrospective – cum să oferi feedback generativ care să producă schimbări comportamentale?
 • De ce este importantă celebrarea succeselor echipei sau finalizarea proiectelor & ce impact va avea ”ritualul de celebrare” organizat de traineri asupra voastră la încheierea trainingului?

Concepte teoretice și cuvinte cheie: scalare, fun-retro, feedback generativ, cunoștințe tacite, învățare socială, celebrare, diplomă

Cine suntem noi?

Marian Opran bio

Citatul meu preferat este cel al lui Ralph Nader care spune în  cartea Crashing the Party că ”Funcția leadershipului este de a crea mai mulți lideri, nu mai mulți adepți”. Eu cred cu tărie că și misiunea coachingului este același.

Background (1987-2012)

 • Mi-am început cariera în anul 1987 și am lucrat până în anul 2012 în domeniul TELECOM.
 • Am o experiență de 10 ani în diferite poziții manageriale atât în departamente tehnice cât și în departamente de vânzări, lucrând pentru companii ca Romtelecom, Cisco, Nokia-Siemens, Huawei sau ZTE.
 • Am absolvit Universitatea Politehnică București în anul 1996 și am o diplomă de Studii Academice Postuniversitare în Management obținută în anul 2010.

Diplome și acreditări

 • Sunt Manager de Proiect acreditat de Open University din Marea Britanie (2001) și o am o diplomă în Eficientizarea Productivității Personale de la Leadership Management Institute SUA (2012).
 • Sunt certificat din anul 2013 și re-certificat în 2016 ca Master Practitioner NLP și Licensed Associate NLP Coach de către Dr. Richard Bandler, unul dintre co-fondatorii Programării Neuro-Ligvistice.
 • Am devenit Specialist în activitatea de coaching acreditat de Autoritatea Națională pentru Calificări (ANC) în 2015.
 • Am fost acreditat în 2019 de Leadership in International Management Ltd ca de Learning Coach în metodologia ARL (Action-Reflection-Learning).
 • În 2020 am făcut o pasiune pentru metodologia Agile și m-am certificat Agile Scrum Leader (Executive) la International Scrum Institute.
 • Tot în 2020 am devenit membru al Asociației Internaționale a Facilitatorilor

Antreprenoriat (2012 – prezent)

 • 2012 – din pasiune pentru coaching, mi-am înființat propria companie de consultanță în afaceri și management, EPISTEMA CONSULTING SRL, și am început să vând servicii de dezvoltare personală persoanelor interesate să-și crească performanța profesională sau calitatea relațiilor cu ceilalți.
 • 2016 – am început să ofer clienților mei serviciile de coaching individual, de cuplu și de echipă ca Persoană Fizică Autorizată – OPRAN MARIAN PFA.
 • 2017 – am început să predau la Universitatea Româno-Americană cursul acreditat de ANC în profesia de ”Specialist în activitatea de Coaching” denumit Magic Coaching.
 • 2019 – am început să ofer servicii de Coaching de Echipă companiilor interesate de creșterea productivității (mai multe detalii)
Monica Bazgan

Monica Bazgan bio

Citatul meu preferat este defapt un kōan al maestrului Zen Soyen Shaku ”Să ai atitudinea neînfricată a unui erou şi inima iubitoare a unui copil” ingloband intr-un mod fabulos minset-ul unui coach.

Background (2006-2017)

 • Mi-am început cariera în anul 2006 și am lucrat până în anul 2018 în domeniul IT ca Analist Programator si Data Architect.
 • Din anul 2010 am preluat rolul de Scrum Master in diferite echipe (dezvoltare de software sau cross-functional) la Sellerengine pana in 2013 cand compania a renuntat la framework-ul Scrum si a decis sa implementeze Holacracy.
 • Din 2019 am inceput calatoria Scrum Master si Agile Coach full time alaturi de Fimasoft in domeniul IT si FinTech
 • In 2019 am devenit membru activ Agile Alliance si pana in prezent am participat constant in programe de dezvoltare profesională continua
 • Am absolvit Universitatea de Matematica si Informatica Ovidius, Constanta în anul 2004 și am o diplomă de Studii Aprofundate Postuniversitare – Master în Matematici Computationale si Tehnologii Informatice Moderne MCTIM obținută în anul 2006.

Diplome și acreditări

 • Sunt Manager de Proiect acreditat de Autoritatea Națională pentru Calificări ANC (2014) in urma absolvirii cursului organizat de catre Asociaţia Manageri în Dialog şi Fundaţia Naţională a Tinerilor Manageri.
 • Din anul 2010 sunt Certified Scrum Master de catre Scrum Alliance
 • Am devenit Specialist în activitatea de coaching acreditat de Autoritatea Națională pentru Calificări (ANC) în 2017.
 • Am absolvit Leadership through Coaching ARL (Action-Reflection-Learning) și sunt certificată Facilitator de Echipa prin Coaching in anul 2018.
 • În 2020 am devenit ICAgile Certified Professional in Agile Coaching (ICP-ACC)

Antreprenoriat (2017 – prezent)

 • 2017 – am început să ofer servicii de coaching individual persoanelor interesate să-și îmbunătățească performanțele în activitățile personale sau profesionale ca Persoană Fizică Autorizată –  PFA Bazgan G.O. Monica
 • 2019 – am început să ofer servicii de Coaching de Echipă sustinute de principiile si valorile Agile companiilor interesate de creșterea productivității si constientizarii in cele 3 mari arii de focus Procese – Obiective – Cultura
Cât costă participarea la curs?

Investiția pentru participarea la acest curs este împărțită în două categorii:

1. Participarea la modulele de curs (7 module x 3 ore = 21 ore de curs)

2.100 RON
pentru plata integrală a cursului
până pe data de 31 Aug. 2020

2.800 RON
pentru plata integrală a cursului
după data de 1 Sept. 2020

3.500 RON
pentru plata în 7 rate (*) a cursului
500 RON înaintea fiecărui modul

(*) Plata în rate a cursului este o concesie de plată și nu înseamnă posibilitatea de a participa numai la anumite module și nici posibilitatea de a nu achita integral valoarea acestuia după semnarea contractului și expirarea termenului de garanție de 30 de zile.

2. Participarea la grupul de suport (opțional, la cerere)

150 RON
pentru ”participanții” care primesc suport

75 RON
pentru ”observatorii” care doar asistă

Grupul de suport se adresează tuturor participanților la curs care vor să primească ajutor personalizat pe situații specifice cu care se confruntă în activitatea lor de zi-cu-zi: fie cu implementarea tehnicilor predate, fie cu alte situații de facilitare a echipelor proprii.

Indiferent de cât de ”experiențial” și ”exhaustiv” am gândit cursul, suntem realiști că nu putem acoperi toate situațiile din viața reală. Așa că am creat grupul de suport cu scopul de a-i ajuta pe cei interesați de subtilitățile punerii în practică ale tehnicilor discutate la curs.

Grupul se va întâlni ”ad-hoc, la cerere” pentru maxim 2 ore, ori de câte ori vor exista minim 3 persoane interesate să primească suport. Fiecăruia dintre cei 3 participanți îi va fi alocat un interval de 45 de minute în care va putea interacționa direct atât cu noi cât și cu ceilalți 2 colegi din grup.

Nu eşti mulţumit, ai banii înapoi – Garantat 100%

Dacă intri în curs și nu ești mulțumit de ce ai primit, spune-ne și îți vom returna banii.

Garanția asta e valabilă 30 de zile de când începe cursul.

Asta înseamnă că poți participa la primele 3 module fără nici un risc, ca să-ți dai seama cât de valoros este pentru tine ceea ce primești de la noi.

Când sunt programate modulele?

Cele 7 modulele de curs se vor desfășura în zile de:

Marți de la ora 18:30 la 21:30

sau

Sâmbătă de la ora 10:30 la 13:30

Fiecare modul este programat la 2 săptămâni distanță unul de celălalt pentru a permite punerea în practică a tehnicilor predate și organizarea grupului de suport.

Decizia finală o vom lua împreună cu cei care doresc să participe la curs, iar dacă se vor strânge minim  12 persoane pentru fiecare opțiune vom putea organiza chiar două grupe în paralel.

Grupa de curs va fi de maxim 18 persoane pentru că ne dorim să alocăm cât mai mult timp pentru a interacționa individual cu participanții și pentru a le permite și lor să facă același lucru.

Cum se va desfășura cursul?

Modulele cursului vor fi livrate on-line pe platforma ZOOM.

Detaliile de conectare pentru fiecare modul vor fi comunicate participanților după efectuarea plății și semnarea contractului.

Noi prețuim mult schimbul de opinii și păreri diferite deoarece credem că acestea ne pot îmbogății experiența despre viață. Considerăm că de multe ori aceste ”diferențe” sunt cele care ne arată limitele personale și unde ne putem dezvolta.

De aceea, am alocat cel puțin o oră a fiecărui modul interacțiunii directe și colaborării dintre participanți, în grupe mici de 3 sau 4 persoane.

Fiecare modul va fi înregistrat și postat pe VIMEO astfel încât fiecare cursant să poată revedea oricând înregistrările cursului – de aceea semnarea unui acord GDPR este una dintre condițiile de a participa la curs.

Ai mai jos datele propuse pentru modulele de curs:

Marți (18:30 – 21:30)
15-29 Sept. 13-27 Oct. 10-24 Nov. 8 Dec.

Sâmbătă (10:30 – 13:30)
12-26 Sept. 10-24 Oct. 7-21 Nov. 5 Dec.

Cum mă înscriu?

Când te-ai decis că vrei să participi la curs tot ce ai de făcut este să dai click pe butonul de mai jos: 

Dacă încă nu te-ai decis și vrei să discuți cu unul dintre noi, dă-ne un mesaj pe SMS sau WhatsUp pe 0723.260.552 (Marian) sau 0727.368.274 (Monica) și te vom contacta în cel mai scurt timp ca să-ți răspundem la întrebări.

Întrebări frecvente
Ce este ”Agile”?

Până de curând, Agile era privită ca o metodologie sau un set de practici de management relevante pentru dezvoltarea de software. Acest lucru se datorează faptului că inițiatorii Agile au fost dezvoltatorii de software, iar documentul său de bază a fost Manifesto for Software Development din 2001. Astăzi, Agile se extinde rapid în toate departamentele și toate tipurile de organizații.

Agile reprezinta în fapt o mentalitate ghidată de valorile si principiile Agile ce se manifestă comportamental prin practicile adoptate pentru a îmbrățișa schimbarea și de a o transforma într-un catalizator pentru succes.

Dacă Agile este ”o mentalitate” atunci ce înseamnă ”o metodologie” Agile?
Este util să avem întâi o definiție a metodologiei. Alistair Cockburn unul din semnatarii Agile Manifesto, a definit o metodologie drept ”setul de convenții pe care o echipă acceptă să le urmeze”. Putem spune că fiecare echipă va avea propria metodologie, care va fi diferită în proporții mai mici sau mai mari de metodologia oricărei alte echipe.

Metodologia Agile poate fi definita ca fiind setul de convenții pe care o echipă alege să le urmeze într-un mod care respectă valorile și principiile Agile.

Sunt Scrum sau Kanban metodologii agile?

Alistair Cockburn a aplicat termenul de CADRU (framework) acestor concepte. Ele s-au născut din metodologia unei echipe, însă au devenit modalități de lucru atunci când au fost generalizate și standardizate pentru a fi utilizate de către alte echipe.

Aceste cadre ajută la formarea inițială a metodologiei în care o echipă începe sa lucreze. Este important însă ca echipa să adapteze însa utilizarea unui mod de lucru pentru a se potrivi corect în contextul său.

Managementul proiectelor si Analiza de business Agile

Plecând de la Agile ca o mentalitate descoperi ușor că ea poate fi aplicată și altor activități. Când faci asta, Agile devine modul în care desfășori o anumită activitate, oricare ar fi ea. Chiar dacă fiecare domeniu are propria provocare, ea poate fi concretizata într-o întrebare:

„Cum am putea face […] într-un mod care ne permite să creăm valoare, să răspundem la schimbări și să facem față incertitudinii?”

 • Agile Alliance si Project Management Institute (PMI) au explorat aceasta interabare din punctul de vedere al Managementului Proiectelor si au conceput un ghid de practica agile
 • Agile Alliance și International Institute of Business Analysis (IIBA) au explorat această întrebare si, printr-un efort comun, au creat Extensia Agile a Corpului de cunoștințe de analiză a afacerilor (Agile extension to BABOK®, ultima versiune 2017)

Afacerea sau Organizația Agile

A fi Agile ca organizație înseamnă abilitatea de a inspecta si a adapta procesele si practicile, structura operațională si  cultura organizațională într-un mod care sa permită generarea de valoare atât pentru clienții organizației cât si pentru oamenii care o creează.

A avea abilitatea de a răspunde generativ la schimbări și de a face față incertitudinii mediului extern si intern.

Ce este un ”Learning Coach”?
Pentru a putea defini un „Learning Coach” este nevoie să avem o definiție a „învățării”.

Învățarea are mai multe definiții. Cea pe care noi o folosim noi în acest curs este „schimbarea comportamentelor(observabile de către alții) ca rezultat al schimbării valorilor și credințelor, a mentalității unei persoane”.

„A învăța” = „A-ți schimba comportamentul”

S-a observat în sport că dobândirea de noi comportamente este deseori accelerată de suportul oferit de un Coach profesionist. Acest lucru se aplică azi în toate ariile vieții: relația de cuplu, relațiile de muncă, carieră, leadership, etc,

Un „Learning Coach” este un profesionist al schimbării cu o mentalitate și competențe specifice de lucru cu echipele de oameni care permit acestora accelerarea învățării.

Un „Learning Coach” are un rol activ în co-crearea scenariilor de învățare ale persoanelor și echipelor cu care lucrează, facilitează reflecția acestora asupra proceselor de gândire și de lucru, introduce ”ad-hoc” noi concepte și metode de creșterea performanței în sesiunile de lucru, furnizează feedback și oferă (la cerere) coaching individual clienților săi.

Un „Learning Coach” este un Coach profesionist ce facilitează schimbarea comportamentelor clienților săi și care învață continuu din interacțiunea cu aceștia.

Mai multe detalii despre Learning Coach și Team Coaching puteți găsi >>> AICI <<<

Ce este un ”Agile Coach”?
Este un coach profesionist ce cunoaste atat teoretic cat si practic implemntarea Agile și devine un catalizator al schimbarii si transformarii fie intr-o organizatie (Enterprise Agile Coach) fie intr-o echipa (Agile Team Coach)

Un Agile Coach are o pasiune pentru leadership impartasit, facilitare, conversatia de coaching orientata catre obiectiv si focus pe rezultate, îndrumarea și instruirea echipelor Agile in cele 3 arii de focus:

 • Cum lucram (Procesele si Practile) ,
 • Ce ne dorim sa obtinem (Sctructura noastra, Clientii, Obiectivele),
 • Cine suntem noi (Identitate , Valori, Cultura).
Când are loc grupul de suport?
Cei trei participanți vor decide împreună cu trainerii data și ora desfășurării grupului de suport, plata pentru participare făcându-se cu minim 4 zile lucrătoare înainte de data stabilită a întâlnirii.

 

Ce înseamnă ”observator” la grupul de suport?
Participanții care vor să asiste și să învețe din experiența colegilor, au posibilitatea de a participa la grupul de suport ca ”observatori”.

Aceștia nu vor putea să interacționeze nici cu cele 3 persoane care vor primi sprijin și nici între ei.

Observatorii vor fi informați de data și ora întâlnirii grupului de suport cu minim 3 zile lucrătoare înainte și vor avea posibilitatea de a achita taxa de participare până cu 4 ore înainte de ora stabilită a întâlnirii.

Resurse

Chestionar de identificare a „stilului de personalitate” (Personality Adaptation)

Indicatorul de performanță al unei echipe (HPTI – High Performance Team Indicator)

Comentarii

Părerea ta este importantă pentru noi!

Pentru că suntem interesați să producem versiunea a 2-a a cursului, ba chiar să facem un ”patch” Agile style la versiunea existentă, te invităm să ne lași un comentariu cu părerea ta despre tematica modulelor sau să ne întrebi orice te interesează în legătură cu coachingul echipelor și ai vrea să adăugăm în curs.

Îți promitem că vom citi cu atenție și îți vom răspunde cu plăcere.

PS: Și pentru că știm că timpul tău este important, te răsplătim cu 10% discount dacă ne împărtășești opinia ta … indiferent care este ea 😉

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Înscrie-te la Newsletter!

Înscrie-te la Newsletter!

Alătură-te comunității de abonați pentru a primi pe email cele mai noi articole și oferte exclusive.

Te-ai înscris cu succes.